massage

Mindfulness massage

Uit je hoofd en in je lijf met massage

Kom tot jezelf met een ontspannende mindfulness massage. Een rustpunt in een hectische dag. Even alle aandacht voor je lichaam, zodat gedachtes naar de achtergrond gaan en je je volledig kunt ontspannen.

Wat is een mindfulness massage

Een mindfulness massage kun je vergelijken met een ontspanningsmassage. Met als enige verschil dat ik je uitnodig om met een vriendelijke aandacht aanwezig te zijn en op te merken wat je voelt in je lichaam.

Met aandacht aanwezig blijven tijdens de massage zorgt ervoor dat je in een flow komt: je bent je moeiteloos bewust van je lichaam en de massage, zonder dat je verdwaalt in gedachten. Dit geeft vaak een tijdloos gevoel en zorgt voor ontspanning.

Keuze uit de volgende massages

Afhankelijk van je wensen of klachten kun je kiezen uit de volgende massages:

– Rug, schouders, nek
– Hoofd en schouders
– Onderrug met eventueel benen
– Voeten
– Of een combinatie van de hierboven beschreven mogelijkheden

Massage & Coaching

Ben je op zoek naar een ontspanning én begeleiding bij het herstellen van een stressvolle periode. Wil je bewust aan jezelf werken, oude patronen doorbreken, groeien op persoonlijk vlak, of beter je grenzen leren aangeven?

Dan kan massage & coaching iets voor je zijn. In een sessie van 90 minuten kijken we naar wat je nodig hebt of wat je tegenhoudt in je herstelproces. Een deel van de behandeling bestaat uit coaching en een deel bestaat uit massage.

De massage helpt je om de spanningen los te laten en zowel letterlijk als figuurlijk een nieuwe houding te geven aan je doelstellingen.

Persoonlijke ontwikkeling voor werknemers

Massage & coaching kan heel goed ingezet worden als je in dienst bent bij een bedrijf en je werkgever staat open voor coaching.

Massage & coaching helpt je om te herstellen van een burn-out, depressie of rouw-verwerking. Maar kan je ook een steun in de rug geven om beter zicht te krijgen op wat je tegenhoudt in je groeiproces, als je merkt dat er iets in jou je belemmert om een volgende stap te zetten in je werk.

Deze vorm van coaching en aandacht voor je lichaam werkt preventief en ondersteunend in het voorkomen van ziekteverzuim.

Bel of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak.